Tag på Alpha, hvis du vil udforske din tro

Så er det igen muligt at komme på Alphakursus.

Alpha er aftner med oplæg og samtale om kristendom, liv og tro. Du kan frit dele dine tanker og få andres perspektiv.

 

Kennie var på Alphakursus sidste forår. Han fortæller sådan her om at være med:

Hej mit navn er Kennie.

Sidste år deltog jeg i et Alpha kursus i Fyns Valgmenighed, hvilket var en utrolig positiv oplevelse. For mig handlede min deltagelse ikke så meget om at komme til at kende Gud, da jeg er født og opvokset med kristendom og søndagsskole som barn. Min deltagelse handlede som udgangspunkt om personlig udvikling, ved at lære nye fremmede mennesker at kende. Jeg har altid haft lidt svært ved at begå mig i store nye fællesskaber, været genert og tilbageholdende, så da jeg læste om Alpha kurset i Fyns Valgmenighed, så jeg det med det samme som en oplagt mulighed, fordi kurset var baseret på mindre fællesskaber.

Min oplevelse til Alpha kurset var ikke blot at blive taget rigtig godt imod, hurtigt følte jeg mig også hjemme og som en del af fællesskabet. Stemningen var afslappet, maden var lækker, alle blev set og hørt og derudover fik jeg en masse nye relationer.

Jeg kan kun opfordre til at deltage i dette års Alpha kursus i Fyns Valgmenighed, for uanset om du er ny i troen, gammel i troen eller måske generelt meget skeptisk i forhold til troen på Gud, så er det altid berigende med nye relationer og lærerigt at lytte til andre menneskers livserfaringer og syn på verden.

Alpha forløber over 10 tirsdag aftner og er totalt uforpligtende og fordomsfrie samtaler om tro og liv. Første gang er 22. februar 2022.

Læs mere om, hvordan det foregår HER.