Bliv frivillig

Fyns Valgmenighed er en kirke i udvikling! Vi ønsker at sætte aftryk af Guds rige over hele Fyn, og vi rækker ud til mennesker i alle aldre og livssituationer. Vi har en vision om at skabe et sjovt og udviklende frivillig-miljø! Vi ønsker at være et sted, hvor vores frivillige bliver værdsat, udfordret og udviklet i et kærligt og humørfyldt tjeneste-fællesskab.

Tjeneste-områder

Lovsang
Teknikteam
Børnekirken
Teenagere
Studerende
Bøn
Alpha

Frivillig-stab

Som frivilligstab varetager du en helt central opgave i kirkens liv. Derfor ønsker vi at understøtte din indsats på bedst mulig måde. Vi tilbyder dig gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling, på en arbejdsplads hvor omgangstonen er kærlig og afslappet. Ud over fast sparring i hverdagen, bliver du inviteret med på LederOase, Lederdage i kirken, samt fælles stabs-dage, hvor fællesskab og masser af faglige input er i højsædet.

Administrativ medarbejder

Eventkoordinator