Økonomi og medlemsskab

Fyns valgmenighed er en del af folkekirken, men ikke en del af folkekirkens økonomi. Derfor fungerer kirken stort set udelukkende på frivillige gaver. Kirkens årsregnskab og budget godkendes af kirkens medlemmer på den årlige generalforsamling.

Har du spørgsmål vedrørende Fyns Valgmenigheds økonomi, kontakt kassereren på kasserer@fynsvalgmenighed.dk

Støt Fyns Valgmenighed

Giv en gave - her og nu

Du kan altid give Fyns Valgmenighed en gave via MobilePay

523355

Vil du gerne have fradrag for en gave sendt på MobilePay, så skal du skrive til bogholderen på bogholder@fynsvalgmenighed.dk og oplyse navn, CPR og dit telefonnummer.

Tilsagn om støtte

Tilsagn betyder at du fortæller menighedsrådet* hvor meget du har tænkt dig at give over hele året, på den måde ved menighedsrådet lidt mere om hvor mange penge der er at gøre med.

Gaver til Fyns Valgmenighed er godkendt til fradrag efter Ligningsloven §8. I 2021 kan man få fradrag for gaver op til 17.000 kr.

pay.fyva.me kan du sende dit tilsagn om støtte til Fyns Valgmenighed.

* i realiteten er det kun bogholder og kasserer der ved hvad du giver

Bliv medlem

I Fyns Valgmenighed kan man blive medlem. Medlemsskab er godt, fordi du med dit medlemskab er med til at styrke vores økonomi og fællesskab.

I praksis betyder det, at du er medlem af Den danske Folkekirke, uden at betale kirkeskat og uden stemmeret til dit lokale menighedsråd. Læs mere om, hvad medlemsskab betyder HER.

Overvejer du at blive medlem, skal du dukke op til Kend din Kirke hvor du kan lære meget mere om Fyns Valgmenighed og medlemsskab.
Medlemskontingentet bliver opkrævet årligt, og er på 75 kr. for voksne.

Har du spørgsmål om ind- eller udmeldelse, kan du kontakte valgmenighedspræst Christoffer Højlund på christoffer@fynsvalgmenighed.dk

Udlæg og bilag

SØRG ALTID for at have en bon på beløbet!

Klik på knappen og opret dig som bruger, så kan du sende dine udgiftsbilag derfra, og du vil hurtigst muligt herefter få dine penge retur.

Har du spørgsmål, så kontakt Sanne Ravn på bogholder@fynsvalgmenighed.dk

Har du kørselsudgifter?

UDFYLD skemaet, som hentes på knappen her under - og send det ind via kvittering.nu