Økonomi og medlemsskab

Fyns valgmenighed er en del af folkekirken, men ikke en del af folkekirkens økonomi. Derfor fungerer kirken stort set udelukkende på frivillige gaver. Kirkens årsregnskab og budget godkendes af kirkens medlemmer på den årlige generalforsamling.

INFORMATION TIL MEDLEMMER

Fyns Valgmenigheds konto:

• Registreringsnummer: 2370

• Kontonummer: 4382 574 562

Fyns Valgmenigheds MobilePay-nummer: 523355.

Har du spørgsmål vedrørende Fyns Valgmenigheds økonomi, kontakt kassereren på kasserer@fynsvalgmenighed.dk

Har du udgifter eller udlæg?

Klik her

Bliv medlem

I Fyns Valgmenighed kan man blive medlem. Medlemsskab er godt, fordi du med dit medlemskab er med til at styrke vores økonomi og fællesskab.
I praksis betyder det, at du er medlem af Den danske Folkekirke, uden at betale kirkeskat og uden stemmeret til dit lokale menighedsråd.
Overvejer du at blive medlem, skal du dukke op til Kend din Kirke hvor du kan lære meget mere om Fyns Valgmenighed og medlemsskab.
Medlemskontingentet bliver opkrævet årligt, og er på 75 kr. for voksne.

Har du spørgsmål om ind- eller udmeldelse, kan du kontakte valgmenighedspræst Christoffer Højlund på christoffer@fynsvalgmenighed.dk