Nyt fra Cypern

Anna og Thomas er taget afsted fra Odense for at bringe Guds håb og kærlighed til Cypern.

Kære menighed!
Hermed den første lille opdatering fra Cypern. Vi vil gerne starte med at takke for en dejlig gudstjeneste omkring vores udsendelse den 5. september. Mange tak for jeres medleven, og ikke mindst mange tak for den meget store gave, der blev samlet ind ved gudstjenesten.

Vi er velankommet til Nicosia. De første 10 dage var hektiske. Særligt den første uge med intens boligjagt var stressende. Det var utroligt vanskeligt at finde en lejlighed, der både var centralt beliggende og stor nok til, at den kan huse børn, teenagere og voksne. Vi blev præsenteret for en lejlighed uden køkken, en lejlighed fyldt med kakerlakker, en lejlighed der var nabo til en støjende bar og byggeplads på den anden side osv. Største problem var dog, at alle centrale lejligheder var for små. Hver gang, vi syntes, vi havde fundet noget godt, kom nogle andre os forkøbet.
Men endelig kom vi i kontakt med en udlejer, som havde en ledig 3 værelses lejlighed 5 minutters gang fra den fattige del af Nicosia, hvor de mennesker, som vi forvejen kender alle bor.

De sidste par dage har vi været fuld beskæftiget med indkøb, rengøring og at samle IKEA møbler, så vi fra næste uge kan invitere hjem.

 

Det betyder, at vi nu træder ind i næste fase, hvor vi kan koncentrere os om den egentlige tjeneste. Vi vil derfor være taknemmelige, hvis I derhjemme vil være med til at bede om, at vi må blive ledt af Jesus til de rette mennesker, og at vores lejlighed må blive fyldt at mennesker, der ønsker at lære Jesus at kende.

Guds velsignelse til jer alle!
Anna og Thomas