Vestfyn

Vi er flere familier der bor på Vestfyn og som ønsker at sprede Guds kærlighed her hvor vi bor

Maduddeling

Vi uddeler poser med langtidsholdbar mad og basisvarer til mennesker, der har brug for støtte til at få hverdagen til at hænge sammen. Posen kan fx. indeholde mad på dåse, pasta, ris, kaffe, te, shampoo, bind, toiletpapir, havregryn.

Ansøg om en pose her

Vil du støtte Maduddelingen? (Kasserne opstilles i løbet af uge 7)

Du kan donere langtidsholdbare madvarer og basisvarer i ‘den sorte hyndeboks’ på parkeringspladsen ved Mulighedernes Hus, Søndergade 99, Glamsbjerg eller i plastikkassen ved Vejkirken på Torvet, overfor GlamsBjergHus.

Tid til eftertanke

Den 1. onsdag i måneden mødes vi i Mulighedernes Hus kl. 17 til bibel-meditation, sang og bøn med efterfølgende kaffe. Her i coronatiden mødes vi i stedet online.

Vejkirken i Glamsbjerg

På torvet i Glamsbjerg har vi haft en Vejkirke. som er en udendørs mini-kirke, hvor man kan komme forbi og tænde et lys, trække et bibelvers og bede en bøn.

Åben Madklub

Sidste torsdag i måneden har vi ‘Åben Madklub’. Den er desværre på hold i øjeblikket pga. corona-situationen.

Tilbage til oversigt