Hvem er vi?

Velkommen i Fyns Valgmenighed. Vi glæder os over at invitere dig ind i et fællesskab af almindelige, forskellige og uperfekte mennesker, som gerne vil udforske den kristne tro sammen.

 Vi tror, at Gud tilbyder mening, sammenhæng, fred og håb, og det vil vi gerne erfare sammen. Uanset hvad du tænker om Gud og tro, er du velkommen her!.

Fyns Valgmenighed er folkekirke med tradition, historie og visdom fra århundreder. Samtidig er vi som valgmenighed optaget af fornyelse, innovation og inspiration, og af at tænke tro, Gud og liv ind det 21. århundrede.

Vi tror, at kristen tro er en relation med en levende Gud, der elsker os og vil være en del af vores liv. Derfor forsøger vi, gennem Bibelens tekster, åndelige praksisser, nutidig undervisning, gamle salmer, moderne lovsang, levende spiritualitet og aktiv tjeneste for vores ø at lære den Gud bedre at kende og samme se, hvad det gør ved vores liv i dag.

Fyns Valgmenighed er placeret i Odense – og på Fyn og Langeland. Det vil sige, at gudstjenester foregår i Odense ligesom kirkens kontor ligger i Odense. Men fællesskaber mødes og aktiviteter foregår rundt omkring på Fyn og Langeland.

Stab

  Jeg er uddannet teolog og har været præst i Fyns Valgmenighed siden 2012. Jeg er gift med Marie. Sammen har vi fire børn og bor i Odense C. Jeg er optaget af, at mennesker kender Gud - både dem, der kommer i kirken og dem, der ikke gør. Jo bedre vi kender Gud, jo bedre forstår vi os selv, vores verden og vores liv. Jeg er med i tværkirkeligt præsteforum i Odense, Dansk Oases præstenetværk, Menighedsfakultetets repræsentantskab, Sankt Knuds provstis præstenetværk og The Order of Mission.

   Frivilligstab

    Jeg er professionsbachelor i Kristendom, kultur og kommunikation og diakon-elev. Jeg er gift med David, bor i Glamsbjerg og har siden 2019 været ulønnet medarbejder i Fyns Valgmenighed. Jeg er optaget af, hvordan vi skal være kirke på Vestfyn og det ligger mig særligt på hjerte, at det kristne budskab skal være gode nyheder til mennesker, der har det svært og kæmper med fx psykisk sygdom, misbrug og sociale problemer.

     • Vil du være med?
     • Bliv frivillig sammen med os!

      Har du lyst til at være på frivilligstab og løfte vigtige opgaver i kirken? Kontakt Christoffer Højlund og få en snak om, hvordan du kan være med.

      Menighedsråd

        Jeg er uddannet cand.scient.pol og har været med i Fyns Valgmenighed fra sin begyndelse. Jeg er gift med Eva og sammen har vi fire børn. Jeg brænder for at mennesker må møde Jesus og se hvordan han forandrer og skaber fred - at mennesker må "smage" og se at Gud er god og elsker dem. Og at det kommer til udtryk på en måde, der er forståelig i dagens Danmark.

         Jeg er gift med Stefan og sammen har vi to børn, Savanna og Gabriel. Vi bor i Bellinge. Til daglig er jeg a-kassekonsulent i Krifa. Så er jeg også kasserer i vores kirke. Jeg brænder for at alle må føle sig velkommen i vores kirke og er en del af fællesskabet. Jeg brænder også for, at vores kirke giver os mod til at være vidner i vores hverdag, der hvor vi færdes, så flere må komme til tro på Jesus.

           Jeg er optaget af, at Gud ønsker at vise vej og nåde. Også i ægteskaber og familieliv er jeg optaget af, hvordan vi som menighed bringer det budskab ud i verden. Selv forsøger jeg at leve det ud med min mand Jonas og vores 3 børn og ind i mit virke som familie-terapeut.

            Jeg er optaget af at mennesker møder Jesus, og at det forandrer deres liv. Jeg tror Gud kan gøre det ud af det blå, men jeg tror også, at vi som kirke spiller en særlig rolle. Vores opgave er at skabe rum og situationer, hvor sådanne møder kan finde sted. Og så er jeg optaget af, at vi som kirke møder mennesker og verden omkring os med Jesu kærlighed og omsorg. Ikke mindst, så håber jeg, at vi som kirke evner at træde til side og lade Gud gøre sit arbejde i mennesker, i Odense og i verden.

             Jeg er uddannet teolog og har været præst i Fyns Valgmenighed siden 2012. Jeg er gift med Marie. Sammen har vi fire børn og bor i Odense C. Jeg er optaget af, at mennesker kender Gud - både dem, der kommer i kirken og dem, der ikke gør. Jo bedre vi kender Gud, jo bedre forstår vi os selv, vores verden og vores liv. Jeg er med i tværkirkeligt præsteforum i Odense, Dansk Oases præstenetværk, Menighedsfakultetets repræsentantskab, Sankt Knuds provstis præstenetværk og The Order of Mission.