Menighedslejr

Kom og oplev din udvidet familie

En stor efterskole, en stor flok skønne mennesker, god tid, god musik, god undervisning, gode snakke, god mad, sene aftner, masser af fis og ballade og alt sammen under vores gode Fars vilde nåde og velsignelse. Det er opskriften på menighedslejr i Fyns Valgmenighed og temaet er: Udvidet familie.

Hele den store familie samles fra fredag til søndag på Tommerup Efterskole. Her er program for folk i alle aldre, værelser at sove på (dvs. ingen tvungen sovesal) og i det hele taget god plads både inde og ude.

Du er så velkommen hvad enten du har været i kirken i længe, eller kun en enkelt gang. Om du er dig selv eller har en kæmpe børneflok med. Om du er klar på fest og farver hele natten, eller smutter tidligt i seng. Kom og skab årets menighedslejr sammen med os!

Tilmeld dig på https://pay.fyva.me/camp

——————————————————————————————————————————

For at lejren kan blive til noget, har vi brug for at I melder jer til en opgave. I kan gå ind i dokumentet og skrive jeres navn ud fra den opgave I helst vil have – det er først til mølleprincippet, så skynd jer ind og haps en attraktiv opgave 😉
Vi har to større poster, som vi skal sikre os, at nogle tager ansvar for og finder et team til. Det er:
1. Festaften lørdag kl. 17.15-20.30. Udover hovedret og dessert, skal vi holde fastelavn – hvad der ellers skal ske er op til teamet. Der er brug for indkøb af slik/tønder, oppyntning og opsætning, værter for aftenen, evt. underholdning ell. fællesaktivitet. Vi har gode idéer – så spørg endelig.
2. Ansvarlig for børneprogram lørdag formiddag kl. 10-12 (bibelfortælling, sang, aktiviteter/leg)
Skriv Miriam (miriam@fynsvalgmenighed.dk), hvis du gerne vil tage ansvar for en af de to “hovedopgaver”, eller hvis du har lyst til at sidde i et af ovenstående team.
Andre opgaver finder I i dokumentet herunder:

Vi glæder os til lejr skabt i fællesskab med jer 😃 Tak for større eller mindre bidrag.