Kontakt

HjemmeAlpha

I efteråret afprøver vi en lidt anden udgave af Alpha end i foråret. Nu er der mulighed for at invitere dine venner, studiekammerater, naboer eller kollegaer til “HjemmeAlpha” i dit eget hjem.

Alpha er et kursus, hvor du sammen med andre i åben dialog kan udforske den kristne tro, stille spørgsmål og dele synspunkter. HjemmeAlpha kunne også kaldes GymAlpha/StudieAlpha/KollegieAlpha, eller hvad der nu passer bedst. Du kan holde det i egen husstand eller gå sammen med en anden husstand.

En aften kunne se sådan ud:

1. Spise sammen (aftal f.eks. at deltagerne skiftes til at lave mad/at man i fællesskab køber mad udefra, så det bliver så nemt som muligt)
2. Rydde op efter maden sammen
3. Se en halv times videooplæg sammen (der findes også en serie der er målrettet unge)
4. Tale åbent og nysgerrigt om oplægget uden at du som vært skal kende svarene
5. Efter max. 2 1/2 time siger man farvel
HjemmeAlpha starter i slutningen af september og forløber over 11 aftner og en lørdag. Det er en god mulighed for på en struktureret måde at udforske den kristne tro sammen med dem du på en eller anden måde er tæt på i hverdagen og i åben dialog være nysgerrig på hinandens synspunkter.
Under hele forløbet vil vi som værter have hinanden som netværk at dele udfordringer, gode oplevelser og bedeemner med.

Vil du vide mere?

Er du bare lidt nysgerrig så mød op til mere info om, hvad et Alpha forløb indebærer onsdag 15/9 kl. 19.30-21.30 hos Pernille og Anders Mælkehatten 3, 5220 Odense SØ. Du er også meget velkommen, selvom du synes, du hverken evner eller tør at kaste dig ud i det!
Har du spørgsmål så kontakt os på 61784481/27820869.
Tilbage til kalender