Eftermiddagsgudstjeneste

Gudstjeneste kl. 15

Corona-information: Vi afventer om det bliver muligt at mødes fysisk til gudstjeneste denne søndag eller om vi mødes online. Begivenheden her vil blive opdateret så snart vi ved mere, men under alle omstændigheder bliver der gudstjeneste!

Til gudstjenesten er der lovsang, prædiken og bøn. Her kommer folk med forskellighed. Forskellig aldre, liv og erfaringer – og fra forskellige dele af øen. Alle er lige velkomne.
Vi tror, at i gudstjenesten møder du Gud personligt og i fællesskab med andre – og vi ønsker at gudstjenesterne opmuntrer os alle sammen til at lade Gud præge vores hverdag.

Børne – og teenkirke

En del af gudstjenesten er for hele alle aldre, og en del af tiden har børnene i deres egne fællesskaber.

• Spirerne (2-4 år)
  • Rødderne (5 år til 3. klasse.)
  • Builders (fra 4. klasse og op)

Nederst i kirkesalen er der et rum for babyer med forældre. Her er glas og højtalere, så mor eller far kan følge med i gudstjenesten og legetøj og puder, så de mindste har det sjovt.

Stillezone

På balkonen er der ‘stillezone’ og her kan du sætte dig hvis du har brug for at deltage i gudstjenesten uden at skulle forholde dig til andre.

Forbøn

Under gudstjenesten har du mulighed for at nogle beder for dig og sammen med dig.