Udforsk liv, tro og mening

Alpha – hvad er meningen med livet?

Alpha er et kursus, hvor du sammen med andre i åben dialog kan udforske den kristne tro, stille spørgsmål og dele synspunkter.

HVAD

Alpha er 11 aftener og en lørdag med mad, oplæg og åbne samtaler om mening, tro og sammenhæng.

Stil dine spørgsmål og prøv dine tanker af i et trygt, fællesskab med dig og andre, der stiller nysgerrige spørgsmål til livet.

Uanset, hvad du tænker om Gud og tro, er du velkommen her!

HVORDAN

Du kan være med på tre forskellige måder:

1. I Odense: Vi begynder med fælles aftensmad og uformel hygge. Derefter holdes et kort oplæg/vises en video om aftenens emne med efterfølgende samtale i mindre grupper, hvor alle har mulighed for at dele tanker og synspunkter. Adressen Grønløkkevej 8d, 5000 Odense.
  2. I Glambjerg: Vi samles kl. 18 til spisning i Mulighedernes Hus, Søndergade 99, og følger så oplæg, der livestreames fra samlingen i Odense. Derefter snakker vi i gruppen i Glamsbjerg, hvor vi deler synspunkter og tanker.
  3. Online: Du kan høre oplægget online og være med til samtale i et online rum

HVORNÅR

Alpha kører over 11 tirsdage i foråret 2021 fra kl. 18.00-20.15 og en lørdag. Første aften er 13. april, såfremt coronareglerne tillader det. Den første gang er en opstartsaften som åben og uforpligtende. Derefter kan du beslutte, om du vil fortsætte på kurset. Herunder kan du se programmet for alle aftnerne.

PROGRAM FOR AFTNERNE

13. april, opstartsaften: Er der mere i livet end dette? (Kom uforpligtende forbi og mærk om Alpha er noget for dig)
20. april: Hvem er Jesus?
27. april: Hvorfor døde Jesus?
4. maj: Hvordan kan jeg tro?
11. maj: Hvorfor og hvordan kan jeg bede?
18. maj: Hvorfor og hvordan kan jeg læse i Bibelen?
25. maj: Hvordan leder Gud os?
29. maj: (lørdag): 1. Hvem er Helligånden? 2. Hvad gør Helligånden? 3. Hvordan kan jeg blive fyldt med Helligånden? 4. Helbreder Gud i dag?
1. juni:
 Hvordan kan jeg modstå det onde?
8. juni: Hvorfor og hvordan fortæller jeg det til andre?
15. juni: Hvad med kirken?
22. juni: Hvordan får jeg mest ud af resten af mit liv?

PRIS

Det er gratis at deltage, men der er en egenbetaling på 20,- til mad og forplejning.

TILMELD DIG VED AT UDFYLDE SKEMAET HERUNDER

SE EN KORT PRÆSENTATIONSVIDEO AF ALPHA