Vi mødes

Hver anden mandag aften - opstart mandag d. 25. april

Intro-klyngen

Er du ny i Fyns Valgmenighed? Efter påskeferien starter Intro-klyngen igen.

Introklynge er for nye i Fyns Valgmenighed, som gerne vil lære andre fra kirken at kende og dele tro.
Introklynge er et fællesskab, hvor vi vil spise aftensmad sammen og dele tro og liv – og få introduktion til Fyns Valgmenigheds kendetegn.
Lidt konkret:
Vi mødes hver anden mandag til aftensmad kl. 17.30. Efter aftensmaden vil vi høre et kort oplæg, dele tro og bede sammen. Vi slutter cirka kl. 20, da der kan være børnefamilier, der skal hjem og have børn lagt i seng.
Vi mødes 5 mandage, hos os (Væbnerhatten 60, Odense SØ) hvorefter vi taler om hvad behovet er for videre fællesskab. Der er opstart mandag d. 25. april – og som nævnt hver anden mandag derefter.
Introklyngen er for alle interesserende. Både ældre, børn og unge – og folk der imellem. For at vi kan planlægge lidt, så har vi brug for tilmelding. Vil du gerne høre nærmere eller vil du gerne deltage, så må I/du gerne skrive til clausfaerch@gmail.com eller ringe på 24891814.
Glæder os til at høre fra Jer
Mvh Eva og Claus Færch
Tilbage til oversigt