Fyns Valgmenigheds Legestue

Legestuen er for alle børn under skolealder og deres forældre. Vi mødes i Odense V, onsdag formiddag.

Velkommen til Fyns Valgmenigheds Legestue 👋

👶 For alle børn under skolealder + forældre.
⏰ Mandag og onsdag kl. 9-12, samling kl. 10.
📍   Stadionvej 50, 5200 Odense V. Indgang L, 2. dør til venstre.
🚙 Gratis parkering i gården.
.

Fyns Valgmenigheds legestue skaber vi sammen!

I samarbejde gør vi rummene klar til hvad vi synes der skal ske den pågældende dag. Der er plads til tumleleg, stilleleg og kreativitet! Kl. 10 har vi samling for alle, hvor papegøjen Gøj kommer! (hånddukke). Vi skal synge et par sange sammen og høre lidt fra en spændende bibelhistorie.
.
Prisen er 200kr for et Årskort til fri afbenyttelse af Borgerhuset. De første par gange er det selvfølgelig gratis, så I lige kan fornemme om det er noget for jer. Derudover smider man en skilling fra gang til gang for kaffe/the, som købes i caféen for at støtte den.
.
Fyns Valgmenighed er en kirke i Odense, som er en del af folkekirken med tradition og historie. Samtidig er vi som valgmenighed optaget af at tænke tro, Gud og liv ind det 21. århundrede. Læs mere: https://www.fynsvalgmenighed.dk/
Vi glæder og til at se jer <3
Mange glade hilsner Nathalie Jensen og Lea Andersen