Eftermiddagsgudstjeneste kl. 15 & 16

Fra på søndag vil det igen være muligt at mødes til fysiske gudstjenester i Fyns Valgmenighed. Tilmeld dig til gudstjeneste enten kl. 15 eller 16. Der vil derudover være livestreaming kl. 15

Til gudstjenesterne der lovsang, prædiken og bøn. Her kommer folk med forskellighed. Forskellig aldre, liv og erfaringer – og fra forskellige dele af øen. Alle er lige velkomne. Vi tror, at i gudstjenesten møder du Gud personligt og i fællesskab med andre – og vi ønsker at gudstjenesterne opmuntrer os alle sammen til at lade Gud præge vores hverdag. Gudstjenesten varer 30 minutter.

Livestreaming kl. 15

Du kan se gudstjenesten online på live.fyva.me

Børnekirke under åben himmel

Er du mellem 5-11 år, så er der igen. børnekirke for dig under gudstjenesten.
Vi mødes i kirkens gård ligeså snart du ankommer til kirken. Sammen skal vi tale om “den store løsesum” og vi skal høre historien om to børn, der kommer alvorligt i knibe i Bilka! Vi skal også bede med blomster, spise en lille snack og spille terningeræs! Så klæd dig godt på efter vejret og vær med!

Er du en del af spirerne (2-4 år) eller du over 11 år, så er du med til gudstjenesten i kirkesalen.

Tilmelding til gudstjeneste:

For alle over 12 år gælder det, at der bæres mundbind, når vi ankommer og bevæger os rundt i salen. Mundbindet må tages af, når vi hver især sidder på vores plads. Bemærk, at der kan være gyldige grunde til at være fritaget for mundbind eller visir.