Eftermiddagsgudstjeneste

Der er to fysiske gudstjenester i Jacobskirken, tilmeld dig til gudstjeneste enten kl. 15 eller 16. Der vil derudover være livestreaming kl. 15

Til gudstjenesterne der lovsang, prædiken og bøn. Her kommer folk med forskellighed. Forskellig aldre, liv og erfaringer – og fra forskellige dele af øen. Alle er lige velkomne. Vi tror, at i gudstjenesten møder du Gud personligt og i fællesskab med andre – og vi ønsker at gudstjenesterne opmuntrer os alle sammen til at lade Gud præge vores hverdag. Gudstjenesten varer 30 minutter.

Livestreaming kl. 15

Du kan se gudstjenesten online på live.fyva.me

Børnekirke under åben himmel

Der vil kun være en børnekirke med en flydende aldersgrænse. Det foregår i kirkens gård ligeså snart du ankommer til kirken. Der vil være bibelhistorie, bøn og en sjov leg.

Er du en del af spirerne (2-4 år) eller du over 11 år, så er du med til gudstjenesten i kirkesalen.

Tilmelding til gudstjeneste:

Corona-information:

Gudstjenesten varer max 30 minutter og sangen kommer kun fra bandet. For alle over 12 år gælder det, at der bæres mundbind, når vi ankommer og bevæger os rundt i salen. Mundbindet må tages af, når vi hver især sidder på vores plads. Bemærk, at der kan være gyldige grunde til at være fritaget for mundbind eller visir.