Eftermiddagsgudstjeneste

Til gudstjenesterne er der lovsang, prædiken og bøn. Her kommer folk med forskellighed. Forskellig aldre, liv og erfaringer – og fra forskellige dele af øen. Alle er lige velkomne. Vi tror, at i gudstjenesten møder du Gud personligt og i fællesskab med andre – og vi ønsker at gudstjenesterne opmuntrer os alle sammen til at lade Gud præge vores hverdag.

Livestreaming kl. 15

Du kan se gudstjenesten online på live.fyva.me

Børne – og teenkirke

En del af gudstjenesten er for hele kirke familien, og en del af tiden har børnene i deres egne fællesskaber.

• Spirerne (2-4 år)
  • Rødderne (5 år til 3. klasse.)
  • Builders (fra 4. klasse og op)

Nederst i kirkesalen er der et rum for babyer med forældre. Her er glas og højtalere, så mor eller far kan følge med i gudstjenesten og legetøj og puder, så de mindste har det sjovt.

Forbøn og samtale

Har du brug for en snak eller at nogen beder for dig? Vi vil gerne bede for dig under gudstjenesten.

Pizza

På søndag er der mulighed for at spise pizza sammen efter gudstjenesten og mulighed for at snakke med nye og gamle. Et slice koster 27,50 kr og bestilles senest lørdag d. 19. kl. 12 på pay.fyva.me

Tilmelding til gudstjeneste:

Corona-information:

For alle over 12 år gælder det, at der bæres mundbind, når vi ankommer og bevæger os rundt i salen. Mundbindet må tages af, når vi hver især sidder på vores plads. Bemærk, at der kan være gyldige grunde til at være fritaget for mundbind eller visir.