Børnelederdag – AFLYST

Fyns Valgmenighed holder børnelederdag for alle interesserede.

Børnelederdagen er aflyst!
Der er desværre sket det at underviseren Dorthe er blevet syg med forkølelse og feber. Det er simpelthen så ærgerlig timing, og hun er super ked af det, da hun havde glædet sig til at være sammen med os. Karen Margrethe og jeg, som har stået for dagen, er også ærgerlige over det, men vi arbejder på sammen med Dorthe at afholde dagen eller noget der ligner senere på efteråret – vi vender tilbage.
De kærligste hilsner, og god weekend!
Nathalie Jensen
______________________________________________________________
Dorthe Lykke Jensen som er landsleder for Børn og Tro vil åbne deres nye undervisningsmateriale for os (https://www.bornogtro.dk/undervisning). Derudover vil hun undervise i og give inspiration til forkyndelse for børn, både i forbindelse med undervisning og andagter. Hun vil også bruge noget tid særligt på unge hjælpeledere i løbet af eftermiddagen.
10.00 Ankomst og kaffe
10.15 Dorthe fortæller om hjertet bag børn og tro og om det nye materiale (teori og praksis øvelser)
12.00 Frokost
12.30 Sjov sammen
13.00 Undervisning v. Dorthe (teori og praksisøvelser)
15.00 Kaffe og kage
15.15 Procestid i teams
16.00 Tak for i dag
.
Tilmelding til nathalie@fynsvalgmenighed.dk senest d. 15/9.
Alle er velkommen, hvis man ikke er en del af Fyns Valgmenighed, koster dagen 50kr for forplejning.
.
Jeg glæder mig helt vildt meget til at høre fra en kvinde med meget erfaring, til at få ny inspiration og til at ses med alle jer der også interesserer jer for arbejdet med børn i kirken.
Kærlig hilsen Nathalie Jensen