Aftengudstjeneste og indvielse i Odense

Gudstjeneste kl. 19 i en afslappet atmosfære.

Aftengudstjenesten er et rum, hvor vi kan være sammen med Gud. Det er gudstjeneste i en afslappet atmosfære. Kom, hvis du er vant til kirke – eller ikke har været der siden jul.
Gudstjenesten vil indeholde sange, bibeltekster, bønner og refleksionstid.

Temaet for aftengudstjenesterne her i 2. halvår af 2022 er “Ærligt gudsforhold”. Helt særligt for denne aftengudstjeneste er at det er både Indvielsesgudstjeneste provsten kommer og indvier lokalerne på Faaborgvej 41A, og så er det 1. søndag i advent, altså sammenlagt en sand fest gudstjeneste.

Temaet for aftengudstjenesterne her i 2. halvår af 2022 er “Ærligt Gudsforhold”. her kommer Christina Dupont fra kirken og forkynder over at være i forventning.
Efter gudstjenesten er der tid til hygge, her byder vi på æbleskiver og hygge. Kom og lær nye at kende og sammen til gudstjenestefælleskab og hygge.
Så ta’ en ven med under armen og husk: FYVA er for alle, og du er mere end velkommen!

Fyns Valgmenighed er en kirke for alle uanset baggrund: om du er erklæret kristen eller aldrig har sat din fod i en kirke.