Udgifter og Bilag

Hvis du har haft udlæg for kirken, får du selvfølgelig dine udgifter dækket, såfremt det er efter aftale med en leder i kirken. For at få udbetalingen er der lige en fast procedure, du skal igennem:

ex.png

Udgifter

SØRG ALTID for at have en bon på beløbet.

UDFYLD UDLÆGSSKEMAET, som du finder nedenfor. Du kan også finde en udprintet udgave i kirken.

FÅ EN UNDERSKRIFT på udlægsskemaet af enten formand, Jan Korsholm, kasserer, Thomas Schmidt eller præst, Christoffer Højlund.

GIV SKEMAET til bogholder, Sanne Ravn eller send det på bogholder@fynsvalgmenighed.dk.

carsymbol5.png

Kørsel

UDFYLD skemaet, som findes nedenfor eller i kirken.

FÅ EN UNDERSKRIFT på skemaet af præst, Christoffer Højlund.

GIV SKEMAET til bogholder, Sanne Ravn eller sende det på bogholder@fynsvalgmenighed.dk.

kids.jpg

Børnekirke

Har du udgifter i forbindelse med Børnekirke eller klub, kontakt leder af Teen/Between, Boas Orkild på teens@fynsvalgmenighed.dk eller præst Christoffer Højlund på christoffer@valgmenighed.dk