Studerende

student.jpg

Er du studerende i Odense, så er du særligt velkommen i Fyns Valgmenighed!

Vi holder til midt i Odense – Danmarks tredje største uddannelses by - og det tager vi seriøst. Det betyder blandt andet, at vi er en kirke, som ikke er stagneret i en bestemt udtryksform. Der er højt til loftet og plads til nye idéer - og du kan komme og være medskaber.

Hverdag

Vi arbejder meget med at relatere det, vi tror på, til vores hverdag. Det er både tilfældet til vores gudstjenester, i vores livsgrupper og i vores klynger.

Fællesskab på tværs

Vi ønsker at byde studerende velkommen til en kirke, hvor fællesskab på tværs af generationer er stærkt værdsat. I Fyns Valgmenighed mener vi ikke, at livet kun skal leves sammen med dem, man er på alder med, men at alle kan få vildt meget ud af at være sammen med mennesker, der er et andet sted i livet.