Back to All Events

Halvårsmøde i Fyns Valgmenighed

• 40 Thorsgade Odense, 5000 Denmark (map)

Kom og vær med når vi sætter os om køkkenbordet og taler om, hvordan det går i Familien Fyns Valgmenighed.

Fra kl. 15.00-16.30 er der gudstjeneste som normalt. Gudstjenesten afsluttes med at menighedsrådet byder på en ordentlig gang aftensmad i gården (hvis vejret er til det).

Efter aftensmaden er der underholdning for børnene i cafeen, mens de voksne mødes i kirkesalen til en snak.

Menighedsrådet har to ting, vi gerne vil snakke om.

1: Vi skal snakke om kirkens økonomi. Det går fint, men som familie er det vigtigt at følge med.

2: Vi vil gerne tale om kirkens retning. Vi er optaget af, at mennesker - os selv inklusiv - kender Jesus og følger Ham i hverdagen, og at kirke er mere end søndag. Hvordan går det med det?

Derudover vil der være plads til samtale og spørgsmål til hinanden og menighedsrådet.

Vi glæder os til en god og vigtig eftermiddag, og vi vil be jer gøre, hvad I kan, for at prioritere det.

Hilsen Menighedsrådet

Earlier Event: June 8