KLYNGER

Vi tror på fællesskab. Klynger er mindre fællesskaber, som har en fælles vision om at velsigne en særlig gruppe mennesker eller et område på øen. De er “kirken sendt i byen” når de deler liv med hinanden, søger Gud sammen og forsøger at være til velsignelse.

Typisk er klyngerne mellem 10 og 30 personer og mødes fast nogle gange om måneden. Derudover ser de meget forskellige ud.

Vil du vide mere om klynger generelt, eller går du med visionen om at starte en klynge, kontakt Christoffer Højlund. Eller kontakt de enkelte klynger

HER ER FORSKELLIGE KLYNGER:

bolbro netværk

Gennem Bolbro Netværk vil vi nå familier og ensomme uden netværk i Bolbro med Jesu kærlighed og håb .
Planen er at opstarte fællesspisning m.m. to gange om måneden i samarbejde med Civica boligforening, som har ca. 250 boliger i Bolbro.
Vi vil gerne skabe relationer og et trygt fællesskab, hvor der er plads til alle.

kontakt:

Mette Højvig

mettehoejvig@hotmail.com

InTro-Klyngen

Er du ny eller nyere i Fyns Valgmenighed? InTro-klyngen er det sted, hvor du bliver dyppet dybt i relationer, værdier og visioner i Fyns Valgmenighed. Med andre ord: du lærer nogen at kende og du finder ud af, hvad det er for en kirkefamilie, du er kommet ind i.
Vi mødes alle én søndag om måneden til Brunch og én hverdagsaften om måneden henholdsvis mænd og kvinder.  Alle er velkomne: børn, forældre, studerende, ældre og hvilken kategori du ellers synes, du tilhører.

Marie og Christoffer Højlund

mariehoejlund@gmail.com

Domus

Domus betyder "hjem" på latin. Vi vil gerne være åbne hjem, der har fællesskab i Odense SØ.
Vi er sammen om erfare, at vi er elsket af Jesus og at lade ham forme vores liv og hverdag.
Vi ønsker at skabe relationer på tværs af ligusterhække, sociale skel og familier. Vi ønsker at hjælpe hinanden og være en del af hinandens hverdag. Vi vil gerne skabe et åbent fællesskab, der gør en forskel for andre end os selv - for Odense SØ.

Eva og Claus Færch

clausfaerch@gmail.com

PastedGraphic-1.png

Kulturdialog

En gang om måneden er der Café Venligbo i Mulighedernes Hus for flygtninge, der har behov for at blive mødt, skabe netværk og tale dansk.
Vi ønsker at velsigne disse mennesker og skabe relation til dem og vi ønsker at byde Helligånden velkommen inden Café Venligbo.
Det er for voksne og det er for børn, for også børnene har en vigtig rolle i Café Venligbo. Vi er 3-4 familier der vil danne base i denne klynge, men vi har brug for flere.

Christina og Ole Dupont Kofod

christina@mulighedernes.dk

Maskulinum

Vores motto er: 'Vi skal ud og finde kampen og sammen finde ud af hvordan man kæmper den'.
Vi ønsker at lave aktiviteter og dele interesser med hinanden. Vi er et åbent fællesskab, hvor man kan invitere mænd fra sin omgangskreds med.

Maskulinum mødes den 3. tirsdag i måneden

Boas:      BOASAND@ICLOUD.COM

Rasmus:  rasmus_larsen_@hotmail.com

SKIBHUS

Vi bor i Skibhuskvarteret. Vi lever almindelige liv med arbejde, studie, job, børn, venner og så videre. Og så tror vi, at Gud har nogle tanker om alt det. Dem vil vi gerne lære bedre at kende, og vi vil gerne gøre det i fællesskab. Vi mødes hver anden mandag til aftensmad og snak.

KONTAKT:

MARIE OG CHRISTOFFER HØJLUND

MARIEHOEJLUND@GMAIL.COM

Langeland

To familier mødes på det nordlige Langeland. Vi er optaget af Gud, Livet og Langeland - og prøver at få det til at gå op i en højere enhed.

Daniel Palmqvist

vmosen@gmail.com