Hvem er vi?

Vi er en kirke i Odense, som gerne vil rumme mennesker i al mangfoldighed. Vi prioriterer fællesskab højt, ikke kun til gudstjenester, men også uden for kirkens murer.
Vi er overbevist om, at Gud er en elskende Gud som handler til gavn for os og vi tror på, at vi er skabt til at elske Gud af hele vores hjerte. Vi vil gerne leve for noget der er større end os selv, elske hinanden og vores nabo som os selv. Derfor ønsker vi at være til velsignelse og gavn og gøre en forskel her på Fyn, hvor Gud har plantet os.

Hvad er Gud i gang med at gøre i os?

Vi arbejder med udfordringen; at nå ud over vores egne grænser, så vi ikke kun er kristne for kristne, men kristne for verden. Det handler først og fremmest om at følge Jesus der, hvor vi er, og skabe fællesskaber der. Det gør vi bl.a. gennem vores børneklubber, som samler børn fra både kristne og ikke-kristne familier. Vi planter fællesskaber rundt omkring i Odense og andre steder på Fyn. Her bliver vi styrket og udfordret til at følge Jesus og vokse i troen på ham.
Vi kan mærke, at Gud vil os og hjælper os med vores udfordringer på en ø, som har brug for Guds kærlighed.

Vores gudstjenester foregår hver søndag (undtagen 4. søndag i måneden) kl. 15.00 i Jacobskirken, Thorsgade 40, 5000 Odense C.

Læs mere på vores facebookside