GUDSTJENESTE

M88B4703.jpg

Søndag mødes hele den store FLOK til en fælles gudstjenestefejring.

Vi har to slags gudstjenester i Fyns Valgmenighed. EftermiddagsGudstjenester og AftenGudstjenester.

Eftermiddagsgudstjeneste

EftermiddagsGudstjenesterne er altid 1. og 3. søndag i måneden kl. 15.00 i Jacobskirken på Thorsgade 40. Til EftermiddagsGudstjenesterne er der plads til både voksne og børn. En del af gudstjenesten er for hele alle aldre, og en del af tiden har børnene i deres egne fællesskaber i Børnekirken.. Det kan du læse mere om HER

Aftengudstjeneste

AftenGudstjenesterne er altid 4. søndag i måneden kl. 19.00 - også i Jacobskirken på Thorsgade 40.

Til gudstjenesten er der lovsang, bøn, samtale og undervisning i det store, brogede fællesskab. Her kommer folk med forskellighed. Forskellig alder, forskellige liv, forskellige erfaringer og fra forskellige dele af øen. Alle er lige velkomne.

Vi tror, at i gudstjenesten møder du Gud personligt og i fællesskab med andre - og vi ønsker at gudstjenesterne udfordrer os alle sammen til at lade Gud præge vores hverdag.

SPLIT-gudstjeneste

Når der står SPLIT-gudstjeneste på programmet er det børnene, der får lov at beholde den store sal og de voksne som går ud midt i gudstjenesten. Det gør vi, for at minde hinanden om, at børnene er lige så vigtige i Guds rige som de voksne. Derudover giver det børnene mulighed for at lave noget sammen på tværs af aldersgrupper.

Fællesgudstjeneste

Til fællesgudstjeneste er hele gudstjenesten for både børn og voksne. Sange og prædiken er i børnehøjde og gudstjenesten er lidt kortere end ellers.