BUO Fyn

 

I Fyns Valgmenighed organiserer vi vores børnearbejde under Børne- og UngdomsOase Fyn (BUO Fyn). Det giver adgang til et nationalt netværk under Børne- og UngdomsOase (www.buo.dk) - og en plads i det kommunale foreningslive som er folkeoplysende forening med de økonomiske tilskud, der følger med.  

Om BUO Fyns arbejde....

BUO Fyns samarbejde med Fyns Valgmenighed er ramme for en række aktiviteter for børn i lokaleområdet. Vi elsker børn, og er top engageret i at lave noget der er relevant og godt for dem, hvor vi vægter fællesskab højt. 
Vores ønske er at give børn og unge i Odense og omegn forståelse for deres rødder, herunder de fortællinger og værdier som vores land og demokrati er baseret på. Dette sker via leg, danske sange og salmer, bibelhistorier og kreative aktiviteter. 
Værdi-baseret læring – Kristne værdier i talesættes – gennem bibelhistorier og nutid historier italesættes principper som ærlighed, næstekærlighed, tilgivelse, at hjælpe.

Medlemskab

Vi ligger omkring 50 medlemmer i BUO Fyn, som er børn og unge under 18. Vi er altid glad for ny medlemmer i BUO Fyn :-) kontingentet er 200 kr om året.  Skrive til en I bestyrelsen hvis I gerne vil melde jeres barn ind til at støtte op omkring vores arbejde!   Hvert år i marts måneder holder BUO Fyn generalforsamling. 

Bestyrelsen:-

Formand: Thea Futtrup Korsholm, theakorsholm@gmail.com
Kassere: Johannes Bjørn Mikkelsen
Medlem: Mia Zabriske
Suppleant: Lisbeth Borup Reuss

Læs BUO-Fyns vedtægter HER.