Børnekirke på en ny måde

Vi fra børnekirketeamet skriver til jer, da vi har nogle ændringer til børnekirke efter påske. Det har været lidt vanskeligt at finde folk nok til teamet og vi har derfor fundet en løsning, som vi tror vil fungere for alle og bringe stor velsignelse ind i børnekirken.

Vi vil gerne dele minikirke og børnekirke ud, sådan forstået at alle forældre får en søndag hvert halve år. Vi har fået et meget fint og fyldestgørende martriale som både indeholder tekst, ting til eftertanke, lege og aktiviteter. Og vil som teamet bag børnekirke står altid til rådighed og Heidi vil lave planen, og vil være der til at svare på spørgsmål osv...Passer datoen ikke bytter man indbyrdes, men melder tilbage til Heidi. .Har I lyst men ikke vil tage teksten eller andet, melder I bare dette tilbage og så kommer en fra teamet og hjælper med. Og vi håber også jer uden børne vil med frimodighed tage en søndag, hvis lysten er der. Planen frem til sommer er lavet men sidder du med lysten så meld det, før vi laver planen for efteråret. Det er et rigt arbejde og det er kirkens fremtid vi sammen skal udruste.

Vi ser mange fordele i dette, da vi alle får et bedre indblik i denne del af kirken, børnene ser flere voksne og lytter til deres måde at formidle på. Og presset tages fra teamet, så vi ikke er på, så mange søndage.
Der er lavet en fast skabelon til hvordan tiden skal forløbe, og det vil blive sat på en oversigt, så alle både børn og voksne møder forudsigelighed.

Vi håber og ber til at denne model vil blive til stor velsignelse og at vi samme kan berige vores dejlige børn, og give dem en forkyndelse og en indsigt i livet med Gud!